Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

6. januar 2022

En fagligt stærk kvægrådgivning er hjerteblod hos Fjordland - også i fremtiden

De dygtige kvægrådgivere i Fjordland Lemvig er fra 1. januar 2022 blevet en del af rådgivningsselskabet kvægXperten. Beslutningen er truffet af Fjordlands bestyrelse.

KvægXperten ejes af Fjordland og AgriNord og bliver med overdragelsen af kvægrådgiverne fra Lemvig en af landets største indenfor specialeret kvægrådgivning med fokus på det tværfaglige samarbejde.

Alene kan du meget, sammen kan vi mest – sådan lyder kvægXpertens slogan. Præcis dette har været i tankerne hos Fjordlands bestyrelse, da beslutningen om at Fjordlands kvægrådgivere i Lemvig overdrages til kvægXperten.

Kompetencerne omkring kvægrådgivningen samles nu i kvægXperten for at styrke den professionelle rådgivning og for at kunderne sikres en ensartet, helhedsorienteret og professionel kvægrådgivning.
Køer
Med denne overdragelse bliver kvægXperten dermed en af landets største på kvægrådgivning, med 13 kvægrådgivere fordelt på lokationer fra Lemvig, Thisted, Skive og Hobro.
Morten Agger 1. næsteformand Fjordland
"For kunderne får det ikke nogen betydning rent praktisk, man vil stadig kunne finde sin vante rådgiver i det hus man er tilknyttet og det er stadig ham eller hende man får rådgivning af."

MORTEN AGGER

Næstformand hos Fjordland
”Kvægrådgiverne får med overdragelsen endnu bedre mulighed for vidensdeling og sparring med hinanden. Det er vi sikre på, at der vil være til stor gavn for både kunder og medarbejdere”, siger Henrik Hardboe Galsgaard, Adm. direktør Fjordland.

Hos KvægXperten arbejdes der professionelt og meget målrettet for kunderne. Målet er stadig det samme, nemlig at bidrage til optimeringen inden for alle områder af kvægproduktionen. Derfor vægtes det tværfaglige samarbejde med relevante afdelinger hos Fjordland og AgriNord stadig meget højt, for at sikre en helhedsorienteret og professionel kvægrådgivning.

”Vi tror på, at vi kan yde en endnu bedre rådgivning, til gavn for vores kunder, ved at samarbejde på tværs af faggrænser.” siger Jørgen Kristensen, kvægchef hos kvægXperten.

”Især har vi et tæt samarbejde med planterådgivere og ofte et tæt samarbejde med økonomirådgiverne, når der udarbejdes budgetter og laves budgetopfølgning.” fortsætter Jørgen Kristensen

KvægXperten blev dannet af LandboThy, Landbo Limfjord og Agri Nord pr. 1. januar 2017. I dag ejes 66,6 % af Fjordland, imens de resterende 33,3 % ejes af Agri Nord.

Vil du vide mere om kvægXperten?

Hos kvægXperten får du kvægrådgivning baseret på ny viden, opnået erfaring og praktisk indsigt.

Alene kan du meget, sammen kan vi mest!
GÅ TIL KVXP.DK

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram