Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Mentorordning

Vi sikrer målet

Når du er en del af Landbrugets Talentudvikling får du tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer dig at du får skabt sammenhæng mellem dine drømme og dine kompetencer. Din mentor vil støtte dig, og sikrer at du hele tiden er på vej mod målet som i, i fællesskab har sat op – målet mod at blive etableret som selvstændig landmand.

Hvad får du med en mentorordning i Landbrugets Talentudvikling

Med en mentorordning sikrer vi, at du får en erfaren og meget kompetent mentor tilknyttet, som vil bidrage til at du får skærpet din forretningsforståelse og sikrer, at der i din forretningsplan er overensstemmelse mellem dine erfaringer, kvalifikationer og drømme.

Hvornår kan du bruge din mentor?

Du har mulighed for at benytte din mentor når du har behov for det. Jeres arbejde tager hele tiden udgangspunkt i din situation og dine drømme. Det betyder, at vi arbejder i en proces omkring dig og din kommende virksomhed.
Mejetærsker i markenHvedemark

Læs hvordan Thomas har benyttet sig af Landbrugets Talentudvikling og mentorordningen

LÆS THOMAS' HISTORIE HER
Pris for deltagelse i Landbrugets Talentudvikling
Som deltager i Landbrugets Talentudvikling betaler du årligt 6.000 kr. plus moms.
Du får din egen personlige mentor, som du har til fri afbenyttelse i perioden.

Husk at din arbejdsgiver kan betale forløbet for dig og få fradrag for udgiften!

En anden rigtig god mulighed udover forløbet med Landbrugets Talentudvikling, er at du også har mulighed for at benytte dig af Fjordlands gratis etableringsrådgivning. Dette sker optimalt set når du føler dig på plads med dine planer, og du har fundet en eller flere landbrugsvirksomheder, som passer ind i disse planer.

LÆS MERE HER

Mød vores mentorer her:

"Mit fokus ligger på de ting, som kan lade sig gøre fremfor de ting, som ikke kan lade sig gøre. Jeg har mit primære arbejdsområde inden for økonomi for svineproduktion og salgsafgrøder"
Christian R. Paulsen

CHRISTIAN R. PAULSEN

Økonomikonsulent
Direkte: 9615 3063
E-mail: crp@fjordland.dk
"Hvor der er vilje er der vej! Jeg har 15 års erfaring med etablering i landbruget. Min indgangsvinkel er altid, at det kan lade sig gøre og forhindringer er en sten på vejen, vi enten skal have skubbet i grøften eller gå uden om."
Jakob Jessen

JAKOB JESSEN

Økonomikonsulent
Direkte: 9615 3062
E-mail: jje@fjordland.dk
"Som ”caddie” står jeg ved din side, så du kan træffe de bedste valg på vejen hen imod drømmen. Dermed undgår du at havne i grøften og muligheden for at nå godt i mål er steget væsentligt."
Leif Lanng

LEIF LANNG

Økonomikonsulent
Direkte: 9615 3061
E-mail: lla@fjordland.dk

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram