Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Overvejer du generationsskifte?

Hvem skal overtage din landbrugsvirksomhed efter dig?

- Vi skaber kontakt til interesserede!

Markedet for landbrugsvirksomheder er i øjeblikket præget af flere sælgere end købere og gennemsnitsalderen for aktive jordbrugere indikerer, at der i en længere periode frem, vil være flere sælgere end købere af landbrugsvirksomheder.

Går du og overvejer dine fremtidsmuligheder med ønske om, at overdrage din landbrugsvirksomhed er Landbrugets Talentudvikling en mulighed som formidlingsplatform.
landbrugsejendom -Overvejer du generationsskifte?
Landbrugets Talentudvikling har kontakt til en række kandidater, der har en tilværelse som selvstændig landmand som klart mål for deres fremtid. Derudover har vi et netværk på Facebook med over 600 følgere, som vi kommunikerer med ugentligt.

Vi tilbyder derfor nu adgang til vores netværk gennem anonym eller offentlig promovering, udarbejdelse af annonce og annoncering på de sociale medier, hvor de unge er virkelig aktive. Alt sammen med det formål at få din virksomhed gjort synlig hos den rette målgruppe, og dermed de potentielle købere.
Christioan R. Paulsen

CHRISTIAN R. PAULSEN

Økonomikonsulent
Direkte: 9615 3063
E-mail: crp@fjordland.dk
Kontakt os for en uforpligtende snak
Jakob Jessen

JAKOB JESSEN

Økonomikonsulent
Direkte: 9615 3062
E-mail: jje@fjordland.dk

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram