Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Summax

Med økonomisystemet Summax slipper du for papir i stabler og ringbind på hylden

Hvad er Summax?

Summax er et digitalt økonomisystem som består af et e-arkiv og et e-faktura modul. Systemet findes som en praktisk app, og er udviklet til landmænd.

Med Summax kan du gøre det hele i én arbejdsgang - godkende, arkivere, bogføre og betale fakturaer, og dette helt uden at skulle via netbank.

Summax er integreret med det regnskabsprogram, som du i forvejen anvender til at udarbejde dit personlige regnskab i.

Du kan derfor undgå at opbevare papirfakturaer, ligesom du kan undgå lange rækker af ringbind – det hele klares nemt og bekvemt.

Summax er let at anvende, og vi hjælper dig gerne i gang. Du kan naturligvis også overlade arbejdet til vores virksomhedssekretær. Læs mere om ordningen med virksomhedssekretær her.

Hvert år hjælper vi hundredvis af kunder med økonomien gennem Summax!

Martin med smågrise
"Med Summax integreret i mit regnskabssystem er det administrative blevet en leg og fylder næsten ingenting i min hverdag"

Martin Pedersen

Gården Hegnet, Roslev i Salling
Læs hele artiklen her

Summax - udviklet netop til dig!

Summax er udviklet til dig som landmand. Summax samler alle dine dokumenter, regnskabsdata, foderplaner, sprøjtejournaler, kontrakter – og hvad du ellers har af dokumenter. På den måde har du dem samlet ét sted, backup af systemet sker automatisk, det er derfor let tilgængeligt og sikkert. 

Summax er et meget brugervenligt økonomiværktøj, der vil lette dine administrative opgaver i hverdagen.

Har du spørgsmål til Summax?

Vil du vide mere om Summax og hvilke muligheder regnskabsprogrammet giver, så kontakt Anja...
KONTAKT MIG
Anja Klausen Nielsen

ANJA KLAUSEN NIELSEN

Revisorassistent

Adgang fra alle dine enheder...

Du kan bruge Summax på både computer, tablet og smartphone. På den måde kan du tilgå dine dokumenter hele døgnet, uanset om du står i stalden, i marken eller sidder på kontoret.

Søgbare dokumenter

Summax er søgbar. Det vil sige du kan søge på præcis det du leder efter uden at skal bladre alle dine dokumenter igennem i store tykke ringbind med papirer.

Optimer din tid, og spar penge

Summax er et overskueligt, hurtigt og meget sikkert værktøj til din hverdag. Det er et økonomiværktøj, som skaber stor gevinst i din hverdag. Du vil hurtigt opnå overskuelighed, og et langt større overblik over dine bilag. Bogføring og betaling sker med ét klik, og du opnår mindre administrativt arbejde.

Del nemt med din assistent

Ved at bruge Summax, kan dine bilag hurtigt være tilgængelige for din revisorassistent hos Fjordland, såfremt du ønsker det. Det betyder, at du konstant har overblik, og hurtigt kan handle på oplysningerne. Afleveringen foregår via mail eller app, og du slipper derfor for at printe dine bilag.
Summax består af 3 moduler, som letter dit kontorarbejde

Summax arkivmodul

Ét sted til alle dine dokumenter. Her får du styr på bilag og dokumenter, hvilket både er tidsbesparende og giver bedre overblik. Du kan tilgå Summax-arkivet døgnet rundt uanset hvor du befinder dig. 

Summax giver dig mulighed for sikker opbevaring af store mængder data, og flere i din virksomhed kan bruge Summax. Bilagene i Summax er ligeledes nemt tilgængelige for din revisorassistent.

Summax e-faktura modul

Du er fri for at printe og indlevere dine bilag til din revisorassistent. Du modtager blot en mail, hvori der står, at du har modtaget fakturaer.

Du kan søge dine fakturaer elektronisk via din PC, tablet eller smartphone uanset hvor du er. Der opstår altså ikke flaskehalse, da du kan vedligeholde bogføringen, selvom du er på farten.

E-bogførings modul

Du får optimalt udbytte af elektronisk bogføring. I Summax finder du en forenklet udgave af Ø90 online, som gør det nemt at udføre bogføringen digitalt.

Hos Fjordland hjælper vi dig med at gøre kontorarbejdet så nemt som muligt. Dette gør vi bl.a. ved brug af Summax, og vi giver dig gerne en introduktion til arbejdsproceduren med både Summax e-arkiv, Summax arkivmodul og Summax e-faktura.

Du kan også benytte dig af vores virksomhedssekretærer, for at gøre kontorarbejdet så nemt som muligt. Læs mere om Fjordland Virksomhedssekretær her.

KONTAKT OS

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
storecartphone-handsetmap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram