Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Fjordland - vi skaber værdi for landbruget

Fjordlands strategi

I Fjordland har vi fokus på at skabe værdi for medlemmer og kunder.

Vi dyrker derfor fællesskabet og arbejder med trygge, tillidsfulde relationer. At dyrke relationerne er både fundamentet i vores organisationskultur og vores tilgang ud til vores kunder. 


Vi arbejder ud fra en positiv forventning til det fælles bedste, hvor vi er interesserede, udviser forståelse og ærlighed, da det er grundværdierne for, at vi kan levere og præstere både sammen og hver for sig.

For at understøtte dette har ledelsen fokus på, at Fjordland som organisation til stadighed udvikler sig som den attraktive arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og tilknytte de dygtige medarbejdere, der skal til for at levere rådgivning af højeste kvalitet.

I Fjordland er vi optaget af: 

1. KONKURRENCEDYGTIG RÅDGIVNING

Vores kunder er vant til et højt serviceniveau og fagligt specialiseret rådgivning. 

Derfor er vi optaget af at fastholde og udvikle konkurrencedygtig rådgivning inden for de traditionelle rådgivningsområder, ny teknologi, bæredygtighed, miljø m.v. til både fuldtids- og deltidslandmanden og en voksende kundegruppe af øvrige erhvervsvirksomheder uden for landbrugssektoren.

2. POLITISK SYNLIGHED OG GENNEMSLAGSKRAFT

Bestyrelsen har udpeget den administrerende direktør, som har sammensat et stærkt og kompetent ledelseshold, der har fokus på, at Fjordland er synlig, har indflydelse og gennemslagskraft på nationalt politisk arbejde.

Sammen med interessenter, samarbejdspartnere og medarbejdere bidrager Fjordlands politiske udviklingskonsulent til,

At foreningen yder den bedste rådgivning og support til vores medlemmer.
At foreningen fremstår stærk og synlig på den kommunal-, regional- og nationalpolitiske agenda

Uafhængig og uvildig

Fjordland er som rådgivningsvirksomhed uafhængig og uvildig.

Vi er ikke knyttet op på nogen – hverken kreditgivere eller andre af erhvervslivets interessenter. Vi tager kundens parti, og det nyder kunderne godt af, når de vælger Fjordland som strategisk partner for deres virksomhed.

Vi har historisk set vores udspring i behov for rådgivning blandt landmændene i vores lokalområde.

Med mere end 180 år på bagen er vi naturligvis formet af traditionerne, og samtidig har vi været en del af alle de forandringer, der har været igennem hele perioden. 

Vores kultur er naturligt rundet af den del af landet, vi befinder os i.
Og det er vi faktisk stolte af!

Vision, mission og værdier i Fjordland

1

VISION

Vores Fælles Fjordland 2025 er nu realiseret og sammenhængen mellem medarbejderudvikling, ledelsesgrundlag og kultur gør os i stand til kontinuerligt at forbedre rådgivning og politisk indflydelse til glæde for alle med relation til Fjordland.

Derfor er vores mål at: ”Vi er hinandens succes”

2

MISSION

Fjordland er baseret på dedikerede medarbejdere med dybe faglige kompetencer og interesser, som sikrer kunderne ro og tryghed til at udvikle deres virksomhed. Fjordland er både en landboforening, der sikrer politisk indflydelse og en rådgivningsvirksomhed som er fysisk forankret i Lemvig, Skive og Thisted. Landboforeningen har siden 1841 sikret medlemmerne politisk indflydelse og varetaget landbrugets interesser.

Derfor er vores eksistensberettigelse: ”At være den foretrukne sparringspartner og politisk talerør”

3

VÆRDIER

Vores værdier er fundamentet for vores mission og vision, og værdierne skal ses som en generel vejledning til, hvordan vi vil realisere missionen og visionen. Værdierne er i bund og grund Fjordlands grundlæggende principper for dens, og dermed din og dine kollegers, adfærd.
Miljø minivådområde fjordland oplandskonsulent

Det er ikke tilfældigt, at vi siger VI

Vi er optaget af, at vi kommer i mål sammen. Ingen kan stå alene.

Fremtiden skabes via samarbejde og fællesskab – med kunderne, medlemmerne, partnere, politikere og naturligvis alle kollegerne i Fjordland.

Hos Fjordland er vi hinandens succes.
START DIN RÅDGIVNING NU

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram