NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

MINE RÅDGIVERE ER MIT NETVÆRK AF SPECIALISTER

ET NETVÆRK AF SPECIALISTER PÅ DISTANCEN

For Jacob Øe Madsen handler det om at have et netværk af dygtige specialister, som han kan sparre med. Rådgivning på distancen fungerer fint, fortæller han. Når bare jeg har de rigtige konsulenter, betyder afstand til dem ingenting i det daglige.

SAMLER PÅ SPARRINGSPARTNERE

Jeg samler på dygtige sparringspartnere og rådgivere, og her har jeg været heldig at finde en hel flok samlet i ét hus hos Landbo Limfjord, fortæller Jacob Øe Madsen. Han driver en svineejendom med 780 årssøer, eksport af smågrise og 280 ha traditionel planteavl.

BESKAFFENHED FREM FOR BELIGGENHED

Jacob fandt den rigtige ejendom i 2011 og etablerede sig med hjælp fra økonomikonsulent Jakob Jessen, som er en af Landbo Limfjords specialister i etablering. Revisorassistent Anne Marie Lunddorf klarer regnskabsdelen. Hun har bare styr på det hele, fortæller Jacob. Det giver ham ro og tryghed.

Jacob var meget bevidst om, hvilken ejendom han ville have. For ham var beliggenhed langt hen ad vejen underordnet, selv om han på den måde endte på det noget nær sydligste, han geografisk ville være med til.

Vigtigere end beliggenheden var det for Jakob at finde en rationel ejendom, som der var fremtidsperspektiver og udviklingsmuligheder i. Og det fandt han.

SØGER KOMPETENT RÅDGIVNING

Jacob går meget op i netværk, som for ham omfatter både erfagrupper og håndplukkede konsulenter. Jeg søger de konsulenter, jeg synes er dygtigst på deres område, fordi jeg vil have professionel rådgivning. Jacob fremhæver jurist Henrik Frier, som hjalp ham med handlen i sin tid og efterfølgende har hjulpet med alt inden for familiejuradelen.
Rådgivning
Rådgivning

KOMMUNALT KENDSKAB FREMMER FORSTÅELSEN

På miljøområdet er Jacob glad for at have fundet Nina G. Ottesen. Hun har bl.a. lavet hans miljøgodkendelse. Hende kan jeg altid ringe til og få en snak, råd og vejledning omkring miljøforhold. Hun har den styrke, at hun som tidligere ansat i en kommunal miljøafdeling også kender den anden side af skrivebordet. Det er min oplevelse, at det i høj grad smidiggør sagsgangen, at hun har en god dialog med dem og ved nøjagtigt, hvad der skal til af dokumentation m.v. for at lette sagsgangen i kommunen, fortæller han.

NETVÆRK – NETVÆRK – NETVÆRK

Ud over flokken af specialister fra Landbo Limfjord, som yder sparring og rådgivning på distancen, har Jacob en erfagruppe tættere på. Den mødes han med hver 14. dag, og det har han i øvrigt gjort siden 2014. Sammen sætter de fokus på planteavlsdelen, som er lidt sværere at håndtere på distancen.

Skal man sammenfatte Jakobs indstilling til sparring og rådgivning, handler det for Jakob om at have det rigtige netværk – og her går Jacob meget bevidst efter de personer, han ser som ressourcepersoner.
KONTAKT  JAKOB HVIS DU OGSÅ ØNSKER KOMPETENT RÅDGIVNING – OGSÅ PÅ DISTANCEN

Jakob Jessen

Afdelingsleder Strategi & Virksomhedsledelse
+45 96 15 30 62

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram