NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Dyrskue i Lemvig vender tilbage

Ses vi til Dyrskuet i Lemvig?
Efter to års ufrivillig corona-pause vender Lemvig Marked & Dyrskue tilbage i weekenden den 28.-29. maj.

”Vi glæder os altid til det årlige dyrskue på Lemvig Flyveplads, men særligt meget i år, da vi gennem de seneste par år virkeligt har savnet det årlige møde mellem land og by i de gode rammer, som vi har sammen med flyveklubben”, siger Morten Agger.

Han er næstformand i Fjordland, der siden år 2000 har arrangeret Lemvig Marked & Dyrskue i samarbejde med Lemvig Flyveklub. 
Det sker som tidligere med ’klovdag’ om lørdagen og ’hovdag’ om søndagen. Dyr til kvægudstillingen, herunder også kalve til børnedyrskuet, skal være tilmeldt senest den 18. april, da besætningernes sundhedsstatus skal tjekkes i god tid før dyrskuet. Heste og andre dyr til både dyrskue og børnedyrskue kan vente frem til 1. maj med tilmelding, der sker på Udstiller dyr - lemvig.com
Dyrskuet i Lemvig har tradition for at tiltrække dyr fra et stort opland, og det tegner til at blive større i år, hvor der ikke er et lokalt dyrskue i Skive.

LEMVIG MARKED & DYRSKUE 2022

Fjordland glæder sig over, at Lemvig Marked & Dyrskue afholdes den 28. - 29. maj 2022. 

Du kan blandt andet opleve masser af dyr, maskiner, børnedyrskue og underholdning.

Søndag kalder vi den store hestedag - ikke kun med bedømmelser, men også til aktiviteter.

Kom til Lemvig Marked og Dyrskue den 28.-29. maj 2022.
Vi håber på rigtig god tilslutning begge dage, så vi kan få et rigtigt flot og stort arrangement i 2022.

Reserver allerede nu din kalender.
Lemvig Marked & Dyrskue
God opbakning fra udstillere

Lemvig Marked & Dyrskue er med op til 12.000 gæster den største enkeltbegivenhed på Lemvigegnen, og arrangørerne mærker, at både udstillere og besøgende også ser frem til den sidste weekend i maj.
”Når vi ser på tilmeldingerne fra udstillere, så er jeg ikke i tvivl om, om vi igen får fyldt pladsen med udstillere af landbrugsprodukter, andre forretninger, fødevarer, foreninger og de mange andre, der er med til at skabe liv og aktiviteter på flyvepladsen”, siger Finn Gade fra Lemvig Flyveklub.
Som noget nyt har man gjort plads til et bagagerum-marked i kræmmergaden, hvor private kan reservere en gratis plads. Politik kommer også til at spille en rolle på markedet, da det holdes få dage før folkeafstemningen om forsvarsforbeholdet i EU. Tidligere forsvarsminister Søren Gade, der i dag er kommitteret for Hjemmeværnet og medlem af Europa-Parlamentet, forventes således at deltage lørdag.

Læs mere om Lemvig Marked & Dyrskue her

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram