NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Kvægrådgivning

Hos kvægXperten får du kvægrådgivning indenfor alle områder af mælkeproduktionen, slagtekalveproduktion og ammekøer
Hos kvægXperten finder du professionel kvægrådgivning inden for alle områder af mælkeproduktionen, ammekøer og slagtekalvsproduktion. Vores mål er, at opretholde et højt vidensniveau samt løbende, at udvikle og opbygge specialviden blandt vores rådgivere. Dette skaber et solidt grundlag for kompetent rådgivning, og dermed værdi for vores kunder. Vi hjælper dig med at sætte realistiske mål og med at forfølge dem.

Kompetente og erfarne kvægrådgivere

Hos KvægXperten får du kvægrådgivning baseret på ny viden, opnået erfaring og praktisk indsigt. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt.

Tæt sparring, og individuelle løsninger

Vi anser tæt sparring, med vore kunder, samt god dialog med kvægproduktionens øvrige samarbejdspartnere som vigtige elementer – i udviklingen og optimeringen af bedriften.
Der udarbejdes individuelle aftaler om, hvad kvægrådgivningen skal indeholde herunder opfølgning, der indgår som en naturlig del af aftalen. Vi har skarpt fokus på, at rådgivning skal afspejle sig på bundlinjen. Vi ønsker at udfordre dig på ”sådan plejer vi at gøre”.

Lad os mødes på staldgangen

For at yde den bedst mulige rådgivning, er det vigtigt med indsigt i staldforholdene, grovfoderhåndteringen, besætningen m.v. Derfor har vi altid gummistøvler og kedeldragt i bilen, når vi kommer på besøg, lad os mødes på staldgangen.

Alene kan du meget – men sammen kan vi mest - KvægXperten – vi er lige i nærheden!

Tværfaglig samarbejde

I kvægXperten vægter vi højt at arbejde tværfagligt. Vi tror på, at vi kan yde en endnu bedre rådgivning, til gavn for dig som kunde, ved at samarbejde på tværs af faggrænser.
Som eksempler på det tværfaglige samarbejde kan vi nævne Grovfoderskolen (Fjordland), Grovfoderstyring (Agri Nord) og ”Et spadestik Dybere” (Fjordland). I ovennævnte er der især et tæt samarbejde med planterådgivere samt virksomhedskonsulent. Ligeledes er der ofte, et tæt samarbejde med økonomirådgiverne, når der udarbejdes budgetter og laves budgetopfølgning.

I det hele taget, indgår vi meget gerne i samarbejder med alle landbrugsvirksomhedens interessenter. Her kan bl.a. nævnes dyrlæger, avlsrådgiver, klovbeskærer, mælkekvalitets-rådgiver m.fl.

Stærkeste team indenfor kvægrådgivning

Vi tror på synergier, og derfor er kvægXperten dannet af Fjordland og Agri Nord pr. 1. januar 2017. Vi har samlet vores kompetencer indenfor kvægrådgivning, og yder derfor områdets bedste kvægrådgivning. Besøg vores fælles hjemmeside www.kvxp.dk og læs meget mere om hvad vi tilbyder. Eller kontakt os.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram