Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Ledelse

Flere undersøgelser viser, at ansatte ikke siger op på grund af job eller kolleger – men flygter fra dårlig ledelse. Derfor betaler det sig at fremstå klar og tydelig som leder og have styr på den øvrige ledelse. Det giver dig bedre mulighed for at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere.
Hænder der holder kuglepende og papir

"Hvis du synes, du har tingene under kontrol, så kører du for langsomt"

- Mario Andretti, italiensk Formel-1 racerkører

Sørg for arbejdsro

Uanset om du er ejerleder eller ansat leder, skal du gøre dig umage for at forstå dine medarbejdere og udstikke rammerne og grænserne for arbejdet i virksomheden. Det giver færre ”forstyrrelser” i arbejdet, mindre usikkerhed og højere effektivitet – kort sagt arbejdsro.
Møde om ledelse
Ledelsesmodel

God ledelse betaler sig

God ledelse kan aflæses på bundlinjen og på faktorer som omsætningshastighed på medarbejdere, tiltrækningskraft og ikke mindst effektivitet. Ledelse handler også om at få nye medarbejdere hurtigt i gang. Effektiv indføring giver hurtigere resultater, færre fejl og bedre trivsel.
Christoffer Hensberg
"Min mellemleder, min driftsleder og jeg, har igennem det seneste halve års tid, været igennem et ledelsesmæssigt forløb med ”en gammel kone”. Jeg tillader mig, at kalde hende en gammel kone, da jeg nærer stor respekt for Lilllian Hundahl. Hun er HR-udviklingschef hos Fjordland, og jeg tog kontakt til Lillian Hundahl i en periode, hvor vi stod overfor nogle ledelsesrelaterede udfordringer, som vi ikke helt selv kunne se os ud af. Jeg følte, vi havde brug for sparring med en person, som har en livserfaring, der strækker sig lidt længere end til dengang Aqua lå nummer et på hitlisterne med ”Barbie Girl”. Det har vi fundet i Lillian Hundahl! Vi har også fundet en person, der kalder en spade for en spade, og hos hvem øjenkontakten ikke er flakkende. Det holder jeg meget af. Det er vigtigt for mig som leder, at kende mine kompetencer, men det er endnu vigtigere at se i øjnene, at man ikke kan alt. Lillian Hundahl giver os hjælp til selvhjælp, et spark i røven og et klap på skulderen. Det er lige det, et par ”knejde” som os har brug for."

Christoffer Hensberg

Moutrup, Øster Assels, Mors.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handsetarrow-right-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram