Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Krisehjælp

Hurtig hjælp at hente, når ”krisen” kradser

Det er efterhånden naturligt at gå til lægen, hvis vi føler os stressede, men at gå til lægen, når vi har krise inde på kroppen er straks en anden sag. Det er ikke mindre vigtigt men kan være svært for nogle. Der er imidlertid hjælp at hente – enten hos din egen konsulent eller hos andre.
Møde om krisehjælp

Et misbrugt ord

Krise er et ord, vi efterhånden bruger i flæng ligesom ordet stress. De, der har været ramt af alvorlig stress, ved noget om, hvad stress betyder, og hvilken hjælp der er brug for. Det er helt legalt og meget almindeligt at gå til lægen med stress.

At gå til lægen, når vi har krise inde på kroppen, er straks en anden sag. Det er for mange dybt personligt og kan handle om alt fra knas i personlige forhold til samarbejdsproblemer eller økonomiske problemer. Spændvidden er stor. Det er alvoren også, for det er kendetegnende ved den slags kriser, at de ikke lige kan løses eller går over af sig selv, hvis vi bare lader være med at gøre noget.
2 mennesker på trappe Krisehjælp

Fagfolk hjælper

Hvis dine køer ikke vil æde, eller celle/kimtallene driller, tager du fat i en kvægkyndig person. Hvis dine grise har vedvarende diarré, ringer du til en svinerådgiver. Hvis du har personlige problemer eller alvorlige økonomiske udfordringer, er der også hjælp at hente for dig.

Dygtige folk i Fjordland står parat og kan desuden sørge for hurtig hjælp hos andre fagkyndige som f.eks. psykologer eller den krisehjælp Landbrug og Fødevarer tilbyder sine medlemmer. Sidstnævnte er et tilbud om bl.a. erfagrupper, hvor bekymringer kan deles med ligesindede.
Mobil

Hurtig hjælp er dobbelt hjælp

Uanset hvilken type assistance, sparring eller hjælp, du har brug for, er det vigtigt, at du kommer i gang så hurtigt som muligt. Hurtig hjælp er dobbelthjælp, og erfaringerne viser, at det nytter at tage fat om problemerne i tide. Så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få mulighed for at finde den hjælp, du har brug for – i en fart !

Vi har i Fjordland som nævnt samarbejde med en pallet af fagfolk som psykologer, terapeuter m.m. Det sikrer vore kunder hurtig hjælp – oftest inden for ganske få dage.

Du kan kontakte en af de konsulenter, du bruger i forvejen, så sørger de for hjælp til dig.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram