Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Konflikthåndtering

Du kan sagtens stå med en konflikt, selv om du har gjort, hvad du kunne for at forebygge konflikter i din virksomhed. Nogle gange opdager du konflikten ret hurtigt, bliver måske endda gjort opmærksom på den. Andre gange går der længere tid.

Konflikter er ikke som god rødvin

Det er vigtigt hurtigt at tage hånd om en evt. konflikt. Det er desværre ikke med konflikter som med god rødvin ….. konflikter bliver ikke bedre af at blive gemt lidt. Det, der i begyndelsen kan opfattes som ”et sandkorn i skoen”, kan uløst med tiden vokse sig større og billedligt talt give vabler eller sår, som er svære at læge uden, at de efterlader sig ar.
Model om konflikthåndtering

Tiden spiller en vigtig rolle

Tiden spiller som nævnt en ikke uvæsentlig og nogle gange ret afgørende rolle i, hvordan og hvor godt en konflikt bliver løst. Nogle gange kan en konflikt let løses. Andre gange kan resultatet være, at konflikten ikke bliver løst – men håndteret – med en aftale, som løber over tid.

Det kan også blive nødvendigt at gå ind i et mæglingsforløb. Læs mere om et mæglingsforløb her.
Læs mere om mæglingsforløb

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram